Kezdőlap arrow Fórum
FÓRUM
Helló, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezz be vagy regisztrálj.
Elfelejtetted a jelszavadat?
Szabályzat

A fórumot eszemcserére kizárólag regisztrált felhasználók használhatják.

A fórumot ezen kívül minden vendég olvashatja.
Bármely Fórumba tilos küldeni olyan tartalmat, mely sértegető, személyeskedő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármilyen szempontból törvényt sért. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot is tilos küldeni, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.

 A Fórum Webmesterének, az Adminisztrátoroknak és bármely Moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásokat, vagy lezárni a fórumozók által indított témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. A hozzászólások akkor is törlésre kerülnek, ha nem az indított témához kapcsolódnak, vagy ha semmilyen új információt nem tartalmaznak. Tilos a Fórumban már idézetet tartalmazó bejegyzést idézni, idézetet tartalmazó idézetet harmadszor is idézni stb. Az ilyen bejegyzések figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

 A Fórumon található összes hozzászólás a szerző nézeteit valamint helyesírási képességeit tükrözi, és nem az Adminisztrátorok, Moderátorok, vagy a Webmester álláspontját, nyelvtani gyakorlottságát - így ők nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmáért, és a szerző brutális gyártási hibáiért.

  A Fórumszabályzat nem ismerete senkit nem mentesít a következmények alól!

Támogatja a FireBoard