Kezdőlap
Anne DVD magyarul!!!

Kedves Honlap-látogatók!

Megjelent a várva várt ANNE OF GREEN GABLES / ANNA DVD magyarul!!!

Eredeti magyar szinkronnal, sok- sok extrával!

 

A DVD-ket csak a http://avonleamedia.com oldalon keresztül lehet megrendelni!  Ára: 7990 Ft.

 

Image


A filmek pontos adatai:

I. rész (Anne of Green Gables, 1985, 195 perc, 1. lemez)
Marilla és Matthew Cuthbert, Avonlea idős testvérpárja egy árvát szeretne örökbe fogadni, hogy a fiú segítsen nekik a birtok körüli teendőkben. Egy hiba folytán azonban fiú helyett egy cserfes szájú, vöröshajú lány érkezik a vonattal. A kislány azonnal rabul ejti Matthew szívét, csak a vénlány Marilla szeretné rögtön visszaküldeni. Végül ő is megenyhül, és Anne Shirley maradhat új otthonában, Zöld Oromban. A határtalan képzelőerővel megáldott, életteli, vidám teremtés nem csak az idős testvérpár, de a kisváros életébe is színt visz. A Megan Follows, Colleen Dewhurst, Richard Farnsworth és Jonathan Crombie nevével fémjelezett, számos díjjal elismert film Lucy Maud Montgomery nemzetközi regénysikerén alapul, és a gyönyörű kanadai Prince Edward-sziget látványos tájai közt játszódik.

II. rész (Anne of Green Gables: The Sequel, 1987, 232 perc, 2-3. lemez)
A második epizódban Anne Shirley a romantikus, rámenős árvából szókimondó, vállalkozó szellemű, kiművelt fiatal tanárrá változik. Megan Follows kanadai színésznő visszatér Anne szerepében, az idősödő Marilla Cuthbertet pedig ismét Colleen Dewhurst alakítja. Az Oscar-díjas Dame Wendy Hiller is feltűnik mint a csipkelődő özvegy Mrs. Harris. Szellemességgel és bájjal teli érzelmes második rész méltó folytatása a szédítő vöröshajú lány nagyszerű történetének.

III. rész (Anne of Green Gables: The Continuing Story, 2000, 185 perc, 4. lemez)
Huszonéves korában most először tér vissza Anne Avonlea-be Marilla Cuthbert halála óta. Gilbertnek felajánlanak egy állást egy New York-i kórházban, és sikerül rábeszélnie Anne-t, hogy tartson vele. Elintézi, hogy egy nagy könyvkiadó alkalmazza a fiatalasszonyt. De a nagyvárosi élet nem az, amire vágytak, ráadásul Anne kéziratát ellopja egy jóképű amerikai író, Jack Garrison. Az „Anne of Green Gables” történet háromórás folytatása végigkíséri a szereplőket New Yorktól kezdve a háborús Európán keresztül, hogy végül visszavezesse őket Prince Edward-sziget vörös földjére.

További információk


 
Hangsáv magyar, angol sztereó
Feliratok magyar, angol
Extrák
  • - Kimaradt jelenetek
  • - A színfalak mögött
  • - Interjúk
  • - Rendezői audiókommentár
  • - Interaktív menük
  • - Szereplők, készítők életrajza
  • - Speciális effektek
Képformátum 4:3
Játékidő 13 óra
Korhatár besorolás Az első két film korhatárra tekintet nélkül megtekinthető, az Anne 3. pedig 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott
TV-rendszer PAL
 
Következő >