Kezdőlap
Először magyarul Montgomery két műve

Sziasztok kedves Anne -rajongó honlap látogatók!

Örömhírt adhatok tovább:

A Könyvmolyképző Kiadó kiadott, két eddig még magyarul nem megjelent Montgomery könyvet. Az egyik a A kék kastély című regény, a másik pedig az Avonlea-i krónikák című novelláskötet! A regények menü pont alatt találtok rövid ismertetőt. Az Anne sorozatból pedig már csak az utolsó rész hiányzik, a többi megvásárolható!

Folyamatosan dolgozok az oldal fejlesztésén, szóval nézzetek vissza később is! Továbbra is várom kérdéseiteket, észrevételeiteket, javaslataitokat.

Az új film, Anne of Green Gables- The new begining film elkészült, decemberben bemutatták a kanadai tvben, és angolul már kapható DVD-n. Itt látható trailere.    Sajnos a magyar Anne -DVD-ről még mindig nem tudunk  semmi pontosat!

Judit, az anne.avonlea.hu szerkesztője

 

 

 

 
Anne DVD, Anne könyvek

Jó hírünk van az Anne-rajongók számára!Anne DVD

Az Avonlea.hu webmestere (Zsolt) jóvoltából elindult Az Anne magyar nyelvű kiadásának az előkészítése. Ez azt jelenti, hogy mind a három rész kiadásra kerül a jövőben magyar szinkronnal és magyar felirattal is.

Aki pedig nem bír várni, annak javaslom az Avonlea Boutique -ot, ahol eredeti nyelven megvásárolható az egész sorozat.

 

Aki pedig olvasni szeretné a regénysorozatot, annak javasoljuk, látogasson sűrűbben nagyobb könyvesboltokat, hiszen a Könyvmolyképző Kiadó elkezdte a regények kiadását, jelenleg a már az ötödik (éljen!!!!!!!!) kötetnél tart.

Ha pedig csak egy-egy kötet hiányzik, antikváriumok (online, offline) is megoldást jelenthetnek.

 
Anne 4 forgatása

Már javában zajlanak az Anne 4 utómunkálatai, sőt új weboldal is született, melyet itt Anne 4megtekinthettek: Anne.

Hamarosan erre az oldalra is kerülnek fel képek, infók egy új menüpontban, hogy aki nem ért angolul, az is tájékozódhasson.

 

 

 

 

 

 

 
Anne centenárium

centenaiumIdén, 2008-ban lett 100 éve, hogy kiadták az Anne első kötetét, az Anne otthonra talált (Anne of Green Gables). Ez a könyvsorozat máig a legnépszerűbb olvasmány Kanadában, s a centenárium alkalmából a Prince Edward-szigeten nagyszabású rendezvénysorozatot tartanak, mely az év minden hónapjára tartogat valami új meglepetést. A  programokról és  Lucy Maud Montgomery-ről sok információt található a www.anne2008.com oldalon.

Mi is szeretnénk többet foglalkozni az oldallal,  várjuk véleményeiteket, ötleteiteket mit szeretnétek látni az oldalon.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6 - 10 / 11